Op deze en de volgende pagina’s vind je de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor een lekker glas lokaal gebrouwen en authentiek Eefdes Markebier en wat daar bij kan komen.

Op zoek naar uitdagende activiteiten voor u individueel; of als groep; een bedrijfsuitje en/of een bijzondere vergadering; een feestje, familie dag; verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest, et cetera. Kijk naar de mogelijkheden  en informeer naar de prijzen. In overleg is veel mogelijk!

De arrangementen zijn individueel te boeken, maar ook voor meerdere personen en/of groepen af te spreken. Staat uw idee hier niet tussen, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Misschien is e.e.a. dan wel te regelen?

Omdat onze brouwerij niet altijd geopend is, zijn onderstaande mogelijkheden alleen op afspraak te boeken. In het naastgelegen proeflokaal wordt naast koffie, thee en water alleen ons eigen Markebier, andere bieren, wijn en frisdranken geserveerd. Geen sterke dranken of gedistilleerd.

U kunt meer informatie en een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor verdere afstemming

 

Arrangementen Markebier

Arrangement 1: Rondleiding en fles Markebier

 • Geschikt voor kleine en grotere groepen, een rondleiding met bijpassende uitleg
 • Inclusief een heerlijk glas/flesje Markebier (of een ander drankje naar keuze)
 • Inclusief een bakje pinda’s of tafelzoutjes.

U krijgt een rondleiding door de brouwerij en het verhaal van onze Brouwerij te horen (ontstaan en geschiedenis etc.) en een flesje Markebier naar keuze (mits voldoende voorraad van diverse soorten aanwezig) of een ander drankje naar keuze.

Arrangement 2: Rondleiding en vogelhuis verrassing

Rondleiding en een heerlijk glas Markebier & en een grote fles Markebier. Daarbij een bijpassend fraai gegraveerd glas, in een leuke geschenkverpakking, die voor hergebruik geschikt is.

 • Geschikt voor kleine en grotere groepen, een rondleiding met bijpassende uitleg
 • Inclusief een heerlijk glas/flesje Markebier (of een ander drankje naar keuze)
 • Inclusief een bakje pinda’s of tafelzoutjes. U krijgt een rondleiding door de brouwerij en wat uitleg van een hobby brouwer, die uitleg geeft over het brouwproces etc.

Na afloop ontvangt u een leuke herinnering van uw bezoek aan onze kleine brouwerij mee, waar u nog met veel plezier aan terug zult denken. Een fraai vogelhuisje wat op vrijwel elke muur van tuin of kantoor heel goed uit zal komen. NB. Het huisje is van onbehandeld hout en niet afgelakt.

Arrangement 3: Aangeklede Bierproeverij

 • Minimaal 12 personen
 • incl. rondleiding en uitleg brouwproces
 • incl. proeverij
 • incl. een tableaux van kaas; worst & olijven en grove mosterd.

Na een rondleiding en uitleg van de betreffende hobbybrouwer, gaan we in het naastgelegen proeflokaal een 5-tal speciaal bieren proeven. Zo mogelijk komen deze bieren uit onze eigen Markebier Brouwerij. U krijgt wat uitleg over bieren en smaak eigenschappen. Daarbij kan u genieten van een plankje met heerlijke streekproducten, zoals kaas en worst (samenstelling kan variëren).

 

Arrangement 4: Rondleiding en sixpack kratje met opener

 • Geschikt voor kleine en grotere groepen, een rondleiding met bijpassende uitleg
 • Inclusief een heerlijk glas/flesje Markebier (of een ander drankje naar keuze)
 • Inclusief een bakje pinda’s of tafelzoutjes

U krijgt een rondleiding door de brouwerij en wat uitleg van een van de hobbybrouwers, die uitleg geeft over het brouwproces etc. Na afloop ontvangt u een leuke sixpack geschenkverpakking, met ons eigen Markebier mee (meerdere soorten indien aanwezig).

Arrangement 5: Bijzonder vergaderen

 • alleen voor groepen vanaf 10 personen
 • vergaderfaciliteiten zijn (beperkt) aanwezig (wel wifi en flap-over, vooralsnog geen verdere faciliteiten)
 • rustige en ongestoorde lokaliteit, voor uw bijeenkomst.

U en uw werknemers worden ontvangen in het proeflokaalbar ruimte en tevens vergader locatie, met koffie / thee en een lokale lekkernij, vanaf 09.oo uur.  Daarna kunt u in dit proeflokaal, op eigen wijze gaan overleggen en/of vergaderen. Koffie, thee en water zijn aanwezig.

Aansluitend wordt door ons een eenvoudige lunch geserveerd (kom soep en twee  broodjes pp.).  U kunt na de lunch een leuke wandelroute af gaan leggen, die door enkele Marken voert en langs de belangrijkste punten uit de biergeschiedenis van Eefde (lengte in overleg).

Daarna kunnen wij een verrassend programma bieden, met spelen en of activiteiten, voor de gezelligheid; met een samenwerkingsaspect in zich of die leiderschapskwaliteiten van uw werknemers aan het licht kunnen brengen…

In overleg en samenspraak met u, wordt het programma van die dag, samengesteld naar uw wensen en onze mogelijkheden…

De dag kan met een bierproeverij worden afgesloten (tegen meerprijs), waarbij 5 speciaal bieren worden geproefd en worden beoordeeld. Ook bestaat de mogelijkheid om uw dag met een eenvoudige, doch voedzame en heerlijke streekmaaltijd of een buffet (naar keuze en in overleg) af te sluiten (meerprijs in overleg en etenswensen na bespreking).

Arrangement 6: Wandel arrangement

 • individueel en/of per groep te boeken
 • voor wandelaars geen maximum deelname
 • keuze uit verschillende route afstanden (drie mogelijkheden)
 • alleen op afspraak mogelijk
 • de routes kunnen ook met een grote step afgelegd worden (indien beschikbaar)
 • maximaal 10 personen (indien step gebruikt wordt)

U wordt ontvangen met koffie/thee en een lokale lekkernij, op een vooraf afgesproken tijdstip. U krijgt een korte uitleg over het ontstaan van Eefde; de Marken waar dit dorp uit ontstaan is en de route die u gaat volgen en de combinatie met het lokale Markebier.

Na ontvangst van een gelamineerde route, die uitleg geeft over de plaatsen, locaties en landhuizen, die u onderweg tegen gaat komen, gaat u op pad. Bij terugkomst en na inlevering van uw route kaart, wordt afgesloten met een lekkere kom soep en een speciaal Markebiertje.

Arrangement 7:  Spel arrangement

 • alleen per groep te boeken, vanaf 4 personen
 • alleen op afspraak mogelijk

Na ontvangst van de groep met koffie/thee en een lokale lekkernij, op een vooraf afgesproken tijdstip, wordt uit de doeken gedaan wat u en uw groep gaat doen. Na de speluitleg en uitreiking van de betreffende spel attributen gaat u met uw groep aan de slag.

Tussendoor kan een eenvoudige, maar heerlijke lunch geserveerd worden (tegen meerprijs bestaande uit een kom lekkere streeksoep en twee à drie broodjes p.p.).

Daarna kan er een spelwisseling plaatsvinden. De dag kan afgesloten worden, met een overheerlijk lokaal gebrouwen Markebier speciaalbiertje naar keuze (keuze uit meerdere soorten indien voorradig).  Ook afsluiting met een overheerlijk streekgerecht (meerprijs, in proeflokaal of bij Grand Café “de Sluis”) of een à la carte gerecht aldaar, is mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden van spelen en/of spelvormen mogelijk of te combineren.

Er zijn 18 verschillende spelen en/of spelvormen mogelijk. Niet alle mogelijkheden zijn altijd beschikbaar.  Overleg met ons wat u graag wilt en wij kijken wat mogelijk is. Voor een overzicht van de spelen klik hier.

Markebier Brouwerij Eefde. Van, door en voor Eefde!
Phone: 06-12332214 (Koos Kemperman)
Kazerneplein 6
7211 BM, Eefde
Facebook
Facebook