Wij hebben diverse mogelijkheden om bij ons te genieten van een lekker glas lokaal gebrouwen authentiek Markebier. Tijdens een proeverij maak je kennis met een greep van onze Markebieren en vertellen we je graag van alles over onze brouwerij. Natuurlijk mag daarbij wat lekkers niet ontbreken.

Een proeverij bij Markebier is erg geschikt als activiteit voor groepen zoals een bedrijfsuitje, vergadering, feestje, familiedag, vrijgezellenfeest etc. Gemiddeld duurt een proeverij + presentatie zo’n 1.5 – 2 uur. Vanaf 10 personen is het mogelijk een arrangement bij ons af te nemen. De maximale capaciteit is 24 personen. Een proeverij is eventueel ook te combineren met een wandeltocht, (auto) puzzeltocht of met diverse spellen zoals bamboestieken of Jenga XXL.

Omdat onze brouwerij niet altijd geopend is, zijn proeverijen alleen op afspraak te boeken. In het naastgelegen proeflokaal wordt naast koffie, thee en water alleen ons eigen Markebier, andere bieren, wijn en frisdranken geserveerd. Geen sterke dranken of gedistilleerd.

Heb je zelf ideeën of wensen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, in overleg is veel mogelijk en we geven je graag een vrijblijvende prijsopgaaf.

U kunt meer informatie en een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor verdere afstemming

Markebier Brouwerij Eefde. Van, door en voor Eefde!
Phone: 06-12332214 (Koos Kemperman)
Kazerneplein 6
7211 BM, Eefde
Facebook
Facebook